Belépés az oldalra
kikapcs elfelejtett jelszó

Bűvösvölgy

Bűvösvölgy napközis tábor Gyengénlátó változat

Közlemény – Bűvösvölgy napközis tábor

 Kedves Szülők!

2019 nyarán újra napközis tábort szervezünk 11-14 éves gyermekeknek a budapesti és a debreceni Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központban. A tábor június 17-től július 12-ig, heti turnusokban zajlik, turnusonként Budapesten legfeljebb 40, Debrecenben 32 táborozó részvételével. Tábori délelőttjeik a stúdiókban érdekes médiás feladatokkal telnek majd, a reklámok nyelvét és működését járjuk körbe a különböző médiumokban. Délutánonként mozgásos játékokon és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a táborozóink (időjárástól függően). Minden csütörtökön külső programra visszük a gyerekeket.

A részvétel a tábor programjain mindenki számára ingyenes.

Fontos célunk, hogy a gyerekeknek minél szélesebb körben biztosítsunk hozzáférést a Bűvösvölgyhöz. Ezért felhívjuk az érdeklődő családok figyelmét, hogy a nyári táborra csak olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik tábori programunkon korábban még nem vettek részt.

A jelentkezési lapokat – hiánytalanul kitöltve és aláírva – budapesti jelentkezők esetében az informacio@buvosvolgy.hu, a debreceni táborra jelentkezők esetében pedig a debrecen@buvosvolgy.hu e-mail címre várjuk. A beérkező regisztrációs lapokat az elektronikus úton leadott jelentkezések érkezési sorrendjében fogadjuk el.


Budapesti nyári tábor

Jelentkezési lap (Budapest)

Házirend (Budapest)

Nyilatkozat (Budapest)


Debreceni nyári tábor

Jelentkezési lap (Debrecen)

Házirend (Debrecen)

Nyilatkozat (Debrecen)


Üdvözlettel,
a Bűvösvölgy csapata