Belépés az oldalra
kikapcs elfelejtett jelszó

Bűvösvölgy

Nyereményjáték Gyengénlátó változat

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által alapított Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ pályázatot hirdetett 9-16 éves gyerekeknek „Én és a média” címmel, amelyre 274 érvényes pályamű érkezett. A háromtagú zsűri összesen 20 alkotást díjazott. A zsűri tagjai: Váradiné Kónya Ildikó infomédia szabályozási elemző, Fazekas Attila grafikus, Csilléry András animátor.

A 9-12 éves korosztály nyertese Peresztegi Hanna, nyereménye egy okostelefon, a 13-16 éves korosztály győztese Kreisz Dorka, nyereménye egy tablet. A négy különdíjat Halász Ágnes, Horváth Avarka, Horváth Adrienn és Nagy Nándor kapja. A beérkezett pályamunkák alapján a zsűri úgy döntött, hogy még két különdíjat oszt ki Horváth Katalin és Galambos Dóra részére. A különdíjasok egy-egy bűvösvölgyi látogatáson vehetnek részt osztályukkal együtt szeptember első hetében vagy januárban.

Ajándékcsomagban részesülnek:
• a 9-12 éves korosztályban Szűcs Levente, Győrffy József Márton, Kapus Zsófia, Nagy Noémi Csenge, Császár Mária Terézia, Szamka Regina
• a 13-16 éves korosztályban Varga Szilvia, Horváth Cintia, Ledzényi Lea, Szőnyi Gabriella, Szatmári Örsi, Rezessy Júlia Sára, Csörsz Petra, Berta Fanni.

A nyertesekkel legkésőbb május 25-ig felvesszük a kapcsolatot.

A közönségszavazás győztesei: Nyilas Péter (fotó) és Nagy Robin (rajz). Nyereményük egy-egy eBook olvasó.

A játék a TÁMOP-3.1.14-12-2013-0001 sz. „A Jövő tudatos médiafogyasztói – médiaműveltség és médiatudatosság elterjesztése” című projekt keretében, az Európai Unió finanszírozásával valósul meg.

További információért keresd munkatársunkat, Búzás Annamáriát a buzas.annamaria@nmhh.hu e-mail címen vagy a +36 1 429 8604 telefonszámon!

Letölthető dokumentum: Az „Én és a média” rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata