Belépés az oldalra
kikapcs elfelejtett jelszó

Bűvösvölgy

Virtuális Bűvösvölgy Gyengénlátó változat

Innen töltheted le ingyenesen a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ applikációit, amelyek amellett, hogy szórakoztatóak, a mindennapi médiahasználat során is jól használható tudást adnak neked.

Médiakultúra:

 

Reklámfilm-producer

Te is biztosan láttál már nagyon menő, megható, vagy csak szimplán vicces reklámokat. Talán arra is gondoltál, milyen jó lenne részt venni ezeknek a szpotoknak a létrehozásában. Most, az app segítségével kipróbálhatod, milyen reklámproducer lennél, és egy csomó érdekes kifejezést és feladatkört is megismerhetsz amellett, hogy megtudod, milyen manipulációkkal élnek olykor a reklámok.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Bulvárlapszerkesztő

Hogyan épül fel egy bulvárlap? Mi a trükk a címadásban? Milyen rovatok találhatóak meg az ilyen könnyed lapokban? Próbáld ki magad bulvárlapszerkesztőként és mindezekre választ kapsz az alkalmazásból.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Valóságshow

Szeretnéd tudni, hogy hogyan készülnek a kedvenc valóságshow-id? Vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy arra, hogyan tudnál te megrendezni egy ilyen műsort, és közben még tanulni is szeretnél? Akkor töltsd le ezt az alkalmazást és vesd bele magad a reality-készítésbe!

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Divatlap-címlapszerkesztő

A múlt században és a jelenben is a divatlapok jelentik azt a fórumot, ahonnan tudakozódhatsz, hogy mi az igazán menő cucc. De mindig be kell dőlnöd annak, ami ezekben a lapokban megjelenik? Tudod például, hogy milyen volt az ideális női testalkat a múlt század elején? Teszteld a tudásod és a tudatosságod címlapszerkesztőként az app segítségével.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:

 

 

Biztonságos, tudatos internethasználat:

 

Cyberbullying (Internetes zaklatás)

Ha téged nem is, valamelyik ismerősödet biztosan piszkálták már a net vagy a közösségi oldalak segítségével. Ez nem kellemes érzés és gyakran azt sem tudja az ember, hogy mit tegyen egy kényes helyzetben. Ez az alkalmazás segít neked meghozni a legjobb döntést a legmeredekebb szituációkban is.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Meztelen valóság (Sexting)

Teljesen természetes dolog, hogy a tiniket az első párkapcsolatuk során elkezdi foglalkoztatni a szexualitás. Azonban egyre többször hallani, hogy a fiatalok az okostelefonok funkcióit kihasználva meztelen képeket küldözgetnek magukról egymásnak. Ez az alkalmazás egy ilyen történeten vezet végig téged, amiből megtudhatod, hogy ez a cselekvés milyen következményekkel járhat, és ha már megtörtént a baj, akkor hova fordulhatsz segítségért.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Láttam a neten!

Légy őszinte: te honnan szerzed az információkat a beadandó dogához vagy a házi feladathoz? Naná, hogy a netről. De azt tudod, hogy melyik infóval nem fogsz beégni a tanárod és a többiek előtt? Ez az alkalmazás megmutatja neked.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Biztonságos internethasználat

Ma már kevesen vannak azok, akiknek nincs profilja valamelyik közösségi oldalon. Ha te is azok közé tartozol, akik szívesen tartanak kapcsolatot a neten, akkor ez az alkalmazás neked készült! Töltsd le és teszteld, mennyire vagy király a tudatosságban is!

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:Már mindent tudsz? Teszteld a tudásodat az alábbi témájú kvízekkel:

 

 

 

 

 

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS, Android vagy Windows operációs rendszerű mobilkészülékre az alábbi képekre kattintva:


Könnyedén követheted a pontszámaid alakulását, ha felhasználóneveddel regisztrálsz a játékba. Természetesen regisztráció nélkül is tudsz játszani, de akkor sajnos a pontjaidat nem tudjuk tárolni. Regisztráció: http://virtualis.buvosvolgy.hu/login.php

Az applikációk letöltését 12 éves kortól ajánljuk.