2024 nyarán újra napközis tábort szervezünk a budapesti, debreceni és soproni Bűvösvölgyekben

A részvétel mindenki számára ingyenes, étkezést biztosítunk.

A táborról

2024 nyarán újra napközis tábort szervezünk a budapesti, debreceni és soproni Bűvösvölgyekben, ahol az érdeklődő 11-14 éves gyerekek a reklámok és a marketing világában merülhetnek el. A tábor június 24-től július 12-ig tart, heti turnusokban, Budapesten és Sopronban hetente legfeljebb 40, Debrecenben 32 táborozó részvételével. A hagyományokhoz híven a médiatábor célkitűzése, hogy kreatívan és kalandos formában ismerkedjenek a gyerekek a média különböző területeivel, élményeket szerezzenek, fontos ismeretekkel vértezzék fel magukat.

Az idei tábor tematikája a mindent átható kereskedelmi üzenetek felismerése és hatásmechanizmusaik megértése. A gyerekek a foglalkozásokon játékos formában ismerkednek meg a reklámok világával és készítenek egy általuk választott termékhez különféle médiatartalmat. Mindeközben szó lesz a mesterséges intelligenciáról, a figyelemgazdaságról, az influenszerekről, az online reklámokról, a szponzorációról és a burkolt PR-ról is. Délutánonként mozgásos játékokkal és kézműves foglalkozásokkal színesítjük a programot, míg csütörtökön szakmai kirándulásra indulunk.

Hogy az évek során minél többen hozzáférhessenek a lehetőséghez, a nyári táborba olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik tábori programunkon korábban még nem vettek részt. A részvétel mindenki számára ingyenes, étkezést biztosítunk.

Bűvösvölgy Budapest

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95.

Max. 40 fő fogadására képes

Bűvösvölgy Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan u. 43.

Max. 32 fő fogadására képes

Bűvösvölgy Sopron

9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 24.

Max. 40 fő fogadására képes

Programok

A tábori időszak heti turnusokból áll.

Délelőtt

Délelőttönként egy átfogó téma szerint vizsgáljuk a médiát, és dolgozunk saját produkcióinkon a stúdiókban. A gyerekek 8 fős csapatokban médiaértés-oktatóink felügyelete mellett alkotnak.

Délután

Délutánonként kézműves foglalkozásokon és mozgásos játékokon vehetnek részt a gyerekek. Tapasztalt tábori felügyelőink gondoskodnak a biztonságukról és szórakozásukról.

Heti program

Csütörtökönként külső programra visszük a gyerekeket. A kirándulás a központok helyi adottságaihoz igazodik.

Budapest és Debrecen

Általános tudnivalók (Budapest és Debrecen)

A Táborozók számára nem megengedett…

A házirend egyszeri súlyos vagy többszöri kisebb megsértése esetén a Táborozó a táborozásból kizárható. A tábor sikeres megvalósulása érdekében kérjük a hozzánk látogató Táborozókat a Házirend betartására.

Sopron

A program sikeressége érdekében kérjük a hozzánk látogató diákokat a házirend betartására. Amennyiben szükséges, a kísérő pedagógusok segítsék munkatársainkat a fegyelem és a rend megtartásában. A regisztráció egyben házirendünk elfogadását is jelenti.

Jelentkezés

Jelentkezési feltételek

 • Egy gyermek csak egyszer vehet részt a Bűvösvölgy táboraiban. A többedszerre jelentkező gyermekeket várólistára vesszük.
 • 11-14 éves gyermekek jelentkezését várjuk. 11 évesnél fiatalabb gyermek akkor jelentkezhet, ha a 2024/25-ös tanévben elkezdi az 5. évfolyamot.
 • A gyermek részt tud venni a teljes turnuson.
 • A jelentkező tudomásul veszi és betartja a házirendet.

A jelentkezés menete

 • Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha gyermeke megfelel a jelentkezési feltételeknek.
 • A gyermekek felvétele a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében történik.
 • A jelentkezési lapot és a hozzá tartozó dokumentumokat hiánytalanul kitöltve és aláírva, szkennelt formában a megfelelő oktatóközpont e-mail címére várjuk.
 • Ha gyermeke szeretne testvérrel, unokatestvérrel, ismerőssel, osztálytárssal egy csoportba kerülni, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon. A csoportbeosztásnál törekedni fogunk rá, hogy figyelembe vegyük az ilyen kéréseket, de előfordulhat, hogy nem minden kérést tudunk teljesíteni.
 • A kitöltött jelentkezési lapok eredeti példányát a tábor első napján le kell adni a regisztráció során.

Az oktatóközpontok e-mail címei

Jelentkezési csomagok

 • Budapest: elfogytak a férőhelyek
 • Sopron: elfogytak a férőhelyek
 • Debrecen: elfogytak a férőhelyek

Adatkezelési tájékoztató