Ingyenes napközis nyári táborok 11-14 éveseknek 2023 nyarán Debrecenben és Sopronban

Stúdiómunkával, kézműves foglalkozásokkal, kültéri mozgásos játékokkal várjuk a gyerekeket.

A táborról

Két központunkban Debrecenben és Sopronban is napközis médiás tábort rendezünk június 19-től három egyhetes turnusban. A témája a film mint kulturális termék lesz, egy termék, amelyet el kell adni. A gyerekekkel filmrészletet és filmtrailert forgatunk, filmplakátot készítünk, színészhírességekként interjút is adnak majd a siker érdekében, és megannyi kérdést felteszünk, amelyeken keresztül megérthetik, miként ad el nekik mozgóképes termékeket a filmipar, elsősorban persze Hollywood. A tábor tehát három egyhetes turnusban június 19-től július 7-ig tart majd, ezúttal is 11-14 éves gyerekeket vár.

Hogy az évek során minél többen hozzáférhessenek a lehetőséghez, a nyári táborba csak olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik tábori programunkon korábban még nem vettek részt. A részvétel mindenki számára ingyenes, étkezést biztosítunk.

Bűvösvölgy Budapest

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95.

Max. 0 fő fogadására képes

Bűvösvölgy Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan u. 43.

Max. 32 fő fogadására képes

Bűvösvölgy Sopron

9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 24.

Max. 40 fő fogadására képes

Programok

A tábori időszak heti turnusokból áll.

Délelőtt

Délelőttönként egy átfogó téma szerint vizsgáljuk a médiát, és dolgozunk saját produkcióinkon a stúdiókban. A gyerekek 8 fős csapatokban médiaértés-oktatóink felügyelete mellett alkotnak.

Délután

Délutánonként kézműves foglalkozásokon és mozgásos játékokon vehetnek részt a gyerekek. Tapasztalt tábori felügyelőink gondoskodnak a biztonságukról és szórakozásukról.

Heti program

Csütörtökönként külső programra visszük a gyerekeket. A kirándulás a központok helyi adottságaihoz igazodik.

Általános tudnivalók:

A Táborozók számára nem megengedett:

A házirend egyszeri súlyos vagy többszöri kisebb megsértése esetén a Táborozó a táborozásból kizárható. A tábor sikeres megvalósulása érdekében kérjük a hozzánk látogató Táborozókat a Házirend betartására.

Jelentkezés

Jelentkezési feltételek

  • Egy gyermek csak egyszer vehet részt a Bűvösvölgy táboraiban. A többedszerre jelentkező gyermekeket várólistára vesszük.
  • 11-14 éves gyermekek jelentkezését várjuk. 11 évesnél fiatalabb gyermek akkor jelentkezhet, ha a 2023/24-es tanévben elkezdi az 5. évfolyamot.
  • A gyermek részt tud venni a teljes turnuson.
  • A jelentkező tudomásul veszi és betartja a házirendet.

A jelentkezés menete

  • Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha gyermeke megfelel a jelentkezési feltételeknek.
  • A gyermekek felvétele a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében történik.
  • A jelentkezési lapot és a hozzá tartozó dokumentumokat hiánytalanul kitöltve és aláírva, szkennelt formában a megfelelő oktatóközpont e-mail címére várjuk:

Sopron: sopron@buvosvolgy.hu

Debrecen: debrecen@buvosvolgy.hu - BETELT

  • Ha gyermeke szeretne testvérrel, unokatestvérrel, ismerőssel, osztálytárssal egy csoportba kerülni, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon. A csoportbeosztásnál törekedni fogunk rá, hogy figyelembe vegyük az ilyen kéréseket, de előfordulhat, hogy nem minden kérést tudunk teljesíteni.
  • A kitöltött jelentkezési lapok eredeti példányát a tábor első napján le kell adni a regisztráció során.

Soproni jelentkezési csomag letöltése: KATT IDE!

Debreceni jelentkezési csomag letöltése: BETELT!